Schimba-ti Filmul Vietii Cu Unul Mai Bun

Nu exista nimic atat de rigid definit ca realitatea, pentru ca toata realitatea depinde de noi. Aceasta este prima lectie ce trebuie s-o invatam. Imaginea ce o percepem, o vedem si in care traim este un simplu film care este rulat pentru noi, dar de la care nu ne putem ridica sa plecam. Suntem obisnuiti cu el; am trait in el inca de cand ne-am nascut si l-am simtit ca fiind viata noastra, ca si cum ar fi real.

Totusi, intr-o zi vei realiza ca esti teribil de plictisit de acest film pentru ca dorintele tale au evoluat sau suferinta care a inceput sa ti se arate incepe sa devina de nesuportat si astepti cu nerabdare sa te ridici deasupra ei si sa vezi altceva, un alt film. Ai destul timp pentru a schimba filmul. In acel moment, iti spui “Este posibil! Deja stii ca viata ta este doar un film pe care ai inceput sa-l vezi, asa ca de ce sa nu mergi la un alt cinematograf si sa vezi un alt film”. Asta se intampla cand incepi sa vezi cu adevarat ca tot ceea ce ai crezut ca este viata ta a fost, pur si simplu, o proiectie pe un ecran.

Kabalistii ne invata ca pana nu descoperim spiritualitatea si nu obtinem capacitatea de a vedea alte filme, nu vom intelege ca noi doar visam. Cateodata simtim acelasi lucru atunci cand adormim: dormim si suntem ingrijorati de ceea ce visam si luam impresia visului in viata reala, ca si cum am ramane in vis pentru totdeauna. Acest lucru se intampla cu noi chiar acum – suntem adormiti!

Kabalistii, aceia care au facut tranzitia catre cealalta realitate, ne spun: “Sunteti adormiti si urmariti un vis. Ridicati-va deasupra lui, si treziti-va!” Sa speram ca ceasul va suna acum si vom sari jos din pat trezindu-ne in alt film.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed