Sus In Cer, Pe Aripile Vulturului

Conventia Mondiala Zohar marcheaza inceputul unei noi faze. Conventia ne-a transformat in mod semnificativ. De asemenea, simtim cum lumea se schimba in lumina ultimelor evenimente. Problemele ei doar se intensifica.

Trebuie sa atingem ultimul obiectiv. Imaginati-va ca umanitatea este un alergator batut de-a lungul traseului sau si aceste lovituri ii dau puterea sa continue ca sa ajunga la linia de sosire. El trebuie sa alerge ca sa ajunga la scop. Timpul este setat pentru el; nu are alta sansa decat sa ajunga la linia de sosire. El poate doar sa aleaga sa alerge, cu dorinta de a atinge telul sau sa astepte lovituri si sa alerge incercand sa scape.

Exista de asemenea si a treia cale. Prin unire, putem declansa forta interioara din noi care va face sa ne fie mai usor sa ne ridicam la obiectiv. Aceasta ne va lua pe aripile ei, asa cum un vultur isi ia puii si ne va ridica.

Cu toate acestea, noi nu putem abandona lumea si sa ne ridicam pe aripile vulturului, Bina din noi insine. Trebuie sa ramanem conectati cu intreaga lume. Vom urca numai daca ne vom gandi la toti oamenii si ne vom darui lor. Aceasta pare a fi o contradictie. Dar, lumea se afla la un pas de abis si noi trebuie sa o ajutam sa se ridice pe aripile vulturului.

Din discutiile cu grupul din Toronto la Convenţia Zohar 11.05.10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: