Unde esti tu in Piramida Umanitatii ?

Noi încercam să informam oamenii – în special în America, Rusia şi Europa – de faptul că nu există  soluţie pentru toate problemele noastre. De ce?
La fel ca totul în natură, umanitatea are o structura de  piramidă, alcătuita din nivelurile : inert, vegetativ, animat, şi uman. Nivelul uman este în partea de sus a piramidei şi influenţează toate nivelurile de sub el. Cu toate acestea, pentru a fi „om” înseamnă a înţelege Gândul Creaţiei şi procesul de evoluţie. Numai acest tip de persoane influenteaza intreaga piramida a umanitatii, de sus în jos.
Cu toate acestea, chiar dacă astfel de persoane şi percepţia lor asupra realităţii, se afla  în partea de sus a piramidei, piramida în sine este condusa de către cei care sunt inca la nivelul cel mai de jos. Ei pun piramida în mişcare prin reacţia de jos în sus (prin creşterea “MAN”). Cu toate acestea, aceste persoane sunt influenţate, mai degraba de suferintele pe care le-au simtit în viaţa lor, decât de o sensibilizare cu privire la scopul creării sau o viziune asupra viitorului.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed