Maaser-ul este necesar pentru corectarea spirituala a umanitatii

Am primit o intrebare: Pentru a da zeciuiala sau Masser-ul, cineva trebuie să fie angajat sau sa aiba un venit. De aici apar problemele. Lucrez mai mult de 10 ore pe zi, dorm  7 sau 8 ore, iar restul timpului, 6 ore sau cam asa ceva il petrec mâncând, facand treburile din jurul casei şi  petrecand timp cu familia mea. Nu pare a ramane prea mult timp pentru orice preocupări spirituale.

Într-un fel, societatea ne-a acaparat. Casele mari şi maşinile de lux joacă un rol important în pierderea timpului pe care le avem. De asemenea, unii aleg să dea zeciuiala la organizaţii religioase astfel încât să poată construi edificii mai mari decât celelalte biserici din josul strazii, şi să plătească salarii mari şi avantaje pentru lideri.

Cum poate cineva crede sau cunoaste în inima lui că aceast Masser este într-adevăr o lege a naturii, şi nu este numai o inventie?

Răspunsul meu: Traind în acord cu legile unei societati şi platind Maaser-ul pentru corectarea spirituală a umanităţii este o lege, în timp ce donarea nu este.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed