“Este posibil ca oamenii să-și imagineze crearea unei lumi fără vărsare de sânge?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Este posibil ca oamenii să-și imagineze crearea unei lumi fără vărsare de sânge?

Schimbările fără vărsare de sânge în societatea umană, politica, economia și alte domenii sunt posibile exclusiv prin intermediul unui singur principiu: ar trebui să schimbăm treptat perspectiva oamenilor, opinia publică, pentru a contrabalansa politica egoistă modernă. Datorită formării unei opinii publice altruiste, în care prioritizăm beneficiul altora asupra beneficiului personal, vom schimba modul în care acționează puterea față de noi de la egoism la altruism.

Ca rezultat al răspândirii cunoașterii necesității de a acorda prioritate beneficiilor altora asupra beneficiului propriu, autoritățile își vor schimba opinia și direcția. Va fi dificil, dar opinia publică este capabilă să facă astfel de minuni. În cele din urmă, totul depinde de cunoașterea maselor. Acesta este motivul pentru care, înainte de o schimbare a guvernelor, trebuie să existe mai întâi diseminarea, pregătirea și educarea lumii într-o astfel de manieră.

Nu are rost să așteptăm ca autoritățile să se schimbe sau să ne îndreptăm spre ele, astfel încât să schimbe ceva. Ele sunt preocupate exclusiv de puterea lor. Schimbarea lor va avea loc numai prin schimbarea opiniei publice.

Bazat pe emisiunea “ Întrebări și răspunsuri” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed