“Există un tratament pentru Coronavirus?” (Quora)

Michael Laitman, pe Quora: Există un tratament pentru Coronavirus?

S-ar putea să sune foarte profund și nu ceea ce așteaptă oamenii ca răspuns, dar conexiunea umană pozitivă este într-adevăr soluția finală nu numai la coronavirus, ci pentru toate problemele pe care le întâmpinăm la scară personală, socială, globală și ecologică.

Astăzi, coronavirusul ne arată că în fața pericolului, toți suntem egali și că nu există nicio scăpare.

Înțelepciunea Cabalei, pe care o studiez și o predau de peste 40 de ani, afirmă că nu există nimic mai puternic decât conexiunea umană pozitivă.

Ca exemplu practic al imensei puteri a conectării umane pozitive în lumina focarului de coronavirus, după răspândirea panicii în diferite țări, inclusiv Israel, am găzduit o convenție mondială de Cabala la Tel Aviv.

Aproximativ 5.000 de persoane din 78 de țări au participat timp de trei zile, studiind, mâncând, cântând, îmbrățișând și dansând împreună într-un singur spațiu. Mai mult, mulți dintre participanți și-au împărtășit cazarea între ei. Am avut o echipă medicală la bord și nu au existat rapoarte despre nimeni care s-a îmbolnăvit de-a lungul întregii convenții.

Principiul este foarte simplu: nu avem de ce să ne fie frică dacă urmărim unitatea.

Conexiunea noastră pozitivă este „dezinfectantul” și tratamentul real pentru orice boală, deoarece conectându-ne, ne apropiem de forma conectată a naturii și experimentăm un anumit grad de echilibru cu natura. Toate bolile decurg din dezechilibrul nostru cu natura și de aceea nu trebuie decât să învățăm cum să folosim acest instrument al conexiunii noastre pentru a intra în mai mult echilibru cu natura, având ca rezultat efecte pozitive.

Dacă gândurile și atitudinile noastre sunt pozitive unul față de celălalt, ne considerăm reciproc și cu grijă, atunci devenim imuni la forțele dăunătoare. Când ne conectăm într-un singur gând și obiectiv, „ca un singur om cu o singură inimă”, construim un câmp al iubirii și câștigăm puterea de a face față oricărei boli.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed