Încotro ne duce Coronavirusul?

Unde ne duce această forță care ne afectează pe noi toți, întreaga lume? Anterior, forța superioară a acționat întotdeauna selectiv, afectând fiecare națiune, fiecare grup, fiecare persoană în mod diferit.

Dar acum vedem că lucrează cu toată lumea într-o manieră uniformă, fără a lăsa pe nimeni să scape și ne conduce cu o mână fermă către o nouă formă de relație, spre o legătură specială între noi.

Sper cu adevărat ca virusul să ne oblige să ne anulăm egoismul și ca întreaga lume să se ridice deasupra lui. Lumea nu realizează și nu înțelege încă necesitatea unei astfel de schimbări, trecerea de la sistemul egoist la sistemul altruist.

Forța superioară, Creatorul, corectează lumea cu ajutorul coronavirusului.

Virusul nu are minte, sentimente sau libertatea de a acționa. Dar forța superioară, cu o singură mișcare, răstoarnă întreaga realitate, întreaga umanitate, raportându-se la toată lumea ca la un singur sistem, un singur corp. Aceasta este o acțiune minunată. Trăim vremuri extraordinare.

Dacă descoperim acest proces și vedem unde ne conduce, de la starea noastră actuală la obiectivul final, înțelegem că acesta este destinat să ne unească și să ne transforme într-un singur sistem, o singură umanitate, un singur om cu o inimă. Acest proces ne permite să descoperim între noi Creatorul, lumea superioară.

Dacă relațiile noastre sunt egoiste, la fel este și viața în această lume. Când acestea se vor schimba într-un sistem construit pe iubire, unitate, dăruire reciprocă, atunci va rezulta un sistem spiritual, superior, următoarea lume.

Nimeni nu se va mai simți separat de ceilalți, trăindu-și viața dintre naștere și moarte. Vom fi cu toții infinit de conectați și vom simți în această conexiune viața spirituală, eternă.

Această stare începe să se manifeste treptat.

Ne apropiem de o astfel de realitate. Trebuie doar să ne sporim sensibilitatea la starea care există deja. Depinde doar de noi cât de mult dorim să o dezvăluim prin puterea unității noastre.

Chiar și în lumea egoistă, există oameni care o simt mai bine decât alții. Mai ales acum, trebuie să facem tot posibilul pentru a înțelege noua stare care va veni, numită următoarea lume. Natura ne tratează ca pe o singură ființă umană, îi include pe toți cei din interiorul ei, și exact așa trebuie să ne raportăm și noi la ea.

În cele din urmă, am ajuns la astfel de schimbări în societatea umană care ne arată că aparținem ultimei generații, generația lui Mashiach (Mesia). Mesia este forța care ne trage din egoismul nostru spre unitate, de la separarea de la Creator, la Creator, de la separarea de viața eternă, la viața eternă.

Aceasta nu este o fantezie, ci un fapt care va deveni real în curând.

Programul este stabilit în avans și este în vigoare, dar viteza realizării lui depinde de noi.

Dacă grupul nostru aspiră înainte, mergând înaintea tuturor, atunci vom putea accelera dezvoltarea și vom duce întreaga umanitate la revelația lumii noi. În fiecare zi, umanitatea devine din ce în ce mai pregătită să primească acest mesaj.

Din partea a doua a lecției zilnice a Cabalei 4/3/20, Scrierile lui Baal HaSulam, Shamati 1, „Nu există nimeni în afară de El”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: