Spatiul comun dintre noi

Voi nu sunteti meniti scopului daca nu il priviti prin intermediul grupului. Grupul este ca o lentila care concentreaza vederea si o indreapta la tinta. Fara el, nu veti fi capabili sa va concentrati catre scop. Doar in grup, in relatia colectiva a prietenilor, nu veti fi capabili sa descoperiti munca Creatorului .

Daca nu construim o arie comuna intre noi, un spatiu comun in care exista doar daruirea si unitatea noastra, nu vom avea locul in care Creatorul sa fie revelat. Am nevoie de cel putin inca o persoana de vreme ce numarul minim a unui grup este de d0ua persoane. Decid sa ma unesc cu grupul si incep sa ma gandesc in mod constant la el. In unirea noastra pe care noi am creat-o, in spatiul comun, toate lucrurile despre care vorbesc Zohar-ul si Tora, apar. Dar daca nu sunt conectat cu ceilalti, nu am locul in care sa revelez ceea ce este descris in Zohar.

Daca ma unesc cu ceilalti, toate povestile din Tora, Zohar, Studiul celor zeceSfirot, si Talmud, sunt doar despre tipurile de conectare si ceea ce este revelat in ele. Prin actiunile mele ma indrept spre o mare conectare, evoc revelatia Creatorului. Aceasta este numita Israel(Eu), Tora(textele Cabaliste, studiul si grupul), si Creatorul sunt una, si eu le unific de la inceputul corectarii pana la sfarsit.

Nu este deloc dificil sa va concentrati asupra unui singur punct. In caz contrar, scopul dispare, si trebuie sa va concentrati din nou. Sunt obstacole, si provocarea sta in concentrarea asupra scopului pe calea unitatii.

Inainte de toate, trebuie sa cream un spatiu comun intre noi. Si Zohar-ul ne va spune ce se intampla acolo, cum se anuleaza cineva pentru a aduce unitatea noastra la completa corectare si sa reveleze pe Creator in sine in concordanta cu legea echivalentei formei.

Din partea 3 Lectia zilnica de Cabala 20.09.2010, Studiul celor zece Sfirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: