Viață nouă după carantină

Revenind la viața normală după carantină, trebuie să fim siguri că ajungem la o nouă formă de existență, păstrând în același timp integritatea lumii și unirea ei internă.

Și dacă nu dorim să menținem o astfel de formă externă și fiecare continuă să îi pese doar de bunăstarea sa personală, de propria țară și de a-și construi fericirea pe suferința celorlalți, atunci, desigur, nu vom realiza niciodată pacea în lume. Ne vom face rău reciproc și, până la urmă, toate aceste probleme se vor întoarce la noi ca un bumerang.

Prin urmare, vom vedea cum dorințele SUA, Chinei și Europei de a se folosi reciproc și de a se gândi doar la propriul beneficiu se vor îndrepta împotriva lor în viitorul apropiat. Se vede deja cum dorința de a folosi China și de a stoarce toate resursele a ajutat-o ​​să construiască o țară puternică și bogată.

Dar, dacă acum, nu începe să se gândească la întreaga lume ca și cum ar avea legătură cu o țară, cu o lume integrală – dacă vreun stat iese din conexiunea corectă cu restul – se va prăbuși complet.

Intrăm într-un sistem numit „ultima generație;” a umanității unite, integrale.

Prin urmare, oricine nu folosește corect forma integrală care este dezvăluită acum și nu percepe lumea ca o singură țară, un singur popor, va pierde. Cu cât orice țară se separă de restul, cu atât ea va pierde.

De ce au construit europenii o piață comună? Pentru a se putea confrunta cu Rusia și China, nu pentru a asigura o prosperitate egală pentru toate statele Uniunii Europene și pentru a servi ca exemplu de unificare pentru întreaga lume.

Inițial, au avut astfel de vise minunate, dar apoi s-au risipit. Fiecare țară este egoistă. Dar când începem să facem legături cu obiectivul de a ne opune altora, aceasta este deja o crimă foarte gravă, sortită să conducă la lovituri mari din partea naturii.

În timpul nostru, dacă nu ne vom îndepărta de ceea ce am făcut înainte, natura ne va lovi.

 Coronavirusul a fost prima lovitură generală care a lovit întreaga lume. Dacă nu începem să tratăm lumea ca pe o familie comună, ne vom confrunta cu mari probleme.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala 5/4/20, „Conectarea lumii în ultima generație

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: