2021 – Anul trezirii omenirii

Intrăm în anul 2021, ceea ce ne va dezvălui cât de închisă este lumea, cum este conectată într-un sistem comun și, pe măsură ce suferim împreună, soluția poate fi doar o soluție comună tuturor.

Toate acestea se vor revela în anul 2021, care va fi anul trezirii umanității. Va deveni evident pentru toată lumea că este imposibil să reușești folosindu-ți egoismul. Dimpotrivă, succesul depinde de cât de mult spargem aceste partiții egoiste care ne separă.

Pe măsură ce vom reuși să facem acest lucru în grupul de zece, vom realiza un impact asupra întregii lumi. Și întreaga lume va începe, de asemenea, să simtă că ajunge cât s-au irosit banii pe arme. Singurul lucru în care merită să investești este să aduni oamenii împreună. Acesta este elixirul pentru toate bolile.

Nu vom avea nevoie de niciun vaccin sau medicament împotriva virusului. Aceasta nu este o pandemie de coronavirus, ci o epidemie de egoism global care are loc în toată lumea. Și există un singur remediu pentru această boală: conexiunea noastră.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala din 30.12.2020, „Anulare și subjugare

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed