Al TreileaTemplu—Corectarea finală

937Întrebare: Este distrugerea Templului un proces inevitabil, precum inhalarea și expirarea? Este imposibil doar să inspiri.

Răspuns: Nu este doar inhalaţie și expirație. Poporul Israel se afla în  exilul egiptean, s-a ridicat din el, a ajuns la starea de conexiune, a construit Primul Templu și a căzut din el după ce a găsit defecte în el.

A fost construit al doilea Templu, și de asemenea s-a prăbușit. Dar acum, după distrugerea Primului și celui de-al Doilea Templu și ieșirii din toate exilurile, în ultimul, al treilea exil, ei realizează cele mai mari dorințe egoiste.

Întrebare: Este aceasta deja unitatea întregii omeniri?

Răspuns:: Aceasta nu este încă unitate, ci înțelegerea egoismului real care există în întreaga umanitate. La urma urmei, pornind de la conexiunile anterioare, ei pot acum să înțeleagă în ce stare egoistă răuvoitoare sunt unul în raport cu celălalt.

Întrebare: Deci, va fi construit al Treilea Templu atunci când întreaga umanitate este unită? Şi acesta se va prăbuși, conform programului de dezvoltare?

Răspuns:: Nu, în această etapă se efectuează corectarea finală.

Faptul este că acum existăm în dezvoltarea celui de-al Treilea Templu. Se caracterizează prin faptul că întreaga omenire începe să-și dea seama de eșecul său la nivel pământesc și să simtă că singurul lucru care le lipsește este conexiunea dintre ei.

În plus, omenirea începe să descopere că unitatea, adică mântuirea de ură reciprocă și lipsa de succes în viață, se află în mâinile unui grup numit Israel. Numai ei au metodologia de conexiune și toate înregistrările de informații din stările trecute. Este un grup experimental care a trecut prin toate aceste condiții istorice și prin urmare, astăzi poate prezenta întregii umanități metodologia și practica conexiunii.

Dacă acest grup, care în trecut se afla în repetate rânduri într-o stare de diviziune și unitate, ajunge astăzi la unificare, atunci întreaga omenire se va grăbi după el, se va alătura acestei uniuni și lumea va ajunge la o ridicare la un nivel mai înalt decât egoismul, adică mântuirea completă de propria sa natură egoistă.

Dacă acest grup, care în trecut se afla în repetate rânduri într-o stare de diviziune și unitate, ajunge astăzi la conexiune, întreaga omenire se va îndrepta spre el, se va alătura acestei unități și lumea va ajunge la o ascensiune la un nivel care este deasupra egoismului – mântuirea completă de propria sa natură egoistă.

KabTV “Stări Spirituale”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed