Aplicarea Cabalei ca știință a managementului

962.4Întrebare: Este posibil în sistemele moderne să se aplice principiile și metodele Cabalei  pentru a îmbunătăți gestionarea eficienței vieții?

Răspuns: Cred că da. Faptul este că de asemenea, Cabala este o știință a managementului, dar este construită pe un principiu complet diferit față de toate celelalte.

În principiu, știința managementului vorbește despre orice sistem. Singura problemă este că, Cabala explică modul în care puteți gestiona sisteme care funcționează pe principiul opus, atunci când oamenii sunt interesați să se completeze, să se adune, să se unească.

Vorbim despre acei oameni care folosesc calitatea dăruirii, o conexiune pozitivă între ei, dorința de a se uni pentru un scop comun, nu urmărind propriile motive egoiste, ci suprimându-le.

Prin urmare, este posibil să se aplice Cabala și este gata de utilizare, dar în practică acest lucru nu este posibil încă datorită naturii egoiste a omului. Acum o folosim doar în grupurile noastre mici, unde oamenii sunt învățați interacțiunea corectă între ei, pe principiul dăruirii, conexiunii și iubirii.

Din KabTV „Videoconferința despre știința managementului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: