Bărbatul și femeia, Partea 6

Ce vedem la alți oameni?

Întrebare:  Astăzi, tot mai mulți oameni pot trăi fără familie. Cu toate acestea, nimeni nu a anulat complet familia, încă.

Din punct de vedere al percepției realității, Cabaliștii te sfătuiesc să înveți să nu vezi calități negative în partener, care, de fapt, nu îţi aparține, ci să înțelegi că acestea sunt cauzate de atitudinea ta față de el sau ea. Cum putem aplica acest principiu în practică?

Răspuns: Este scris în multe surse că o persoană nu vede altceva, în afară de sine, ci doar reflectarea sa în ceilalți. Adică nu văd niciodată, deloc, calitățile unei alte persoane sau chiar animal, plantă sau altceva.

Văd întotdeauna amprenta calităților mele asupra oricărui obiect și mai ales asupra celui care este în fața mea, cu care trăiesc. Este natural. Astfel, trebuie să luăm în considerare acest lucru.

Observaţie:  Nu cred că oamenii percep asta în mod natural.

Comentariul meu:  Toată lumea poate fi de acord cu acest lucru, dar nu pot trăi cu asta. Teoretic, suntem cu toții de acord.

Întrebare:  Și apoi, ce? Cum putem aborda cu adevărat acest lucru?

Răspuns:  Atunci nu se rezolvă. Lăsăm această întrebare deocamdată și mai târziu vom vedea că există o singură soluție pentru toate aceste probleme.

Din KabTV “Fundamentele Cabalei,” 12/31/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: