Bătrânețea este un concept relativ

Întrebare: Ce este bătrânețea din punct de vedere fizic și din punct de vedere spiritual? Te simți ca o persoană bătrână?

Răspuns: Bătrânețea înseamnă că o persoană este deja umplută cu un fel de cunoștințe, indiferent dacă sunt corecte sau nu, și își păstrează această cunoaștere. Așa cum un copil mic nu își elibereaza atasamentul fata de o jucărie, nu vrea sa o dea nimănui, la fel bătrânul își pastreaza in el cunoașterea, pentru că se gaseste complet în ea.

Cunoașterea și obiceiurile l-au format și l-au modelat și el nu mai poate acționa altfel. Prin urmare, o astfel de persoană este dăunătoare pentru societate și, în mod natural, o distruge prin virusuri.

Întrebare: Te simți ca o astfel de persoană?

Răspuns: Sper ca nu pentru că sunt constant supus unor schimbări, pregătit pentru ele și încerc să le promovez și să le ghidez prin tineri. Mă simt tânăr.

Dar dacă va trebui să schimb invelisul, o voi face. Cicluri ale vieții – nu se poate face nimic, sunt necesare.

Cabaliștii se referă la asta foarte simplu. Profesorul meu a spus: „La fel cum seara îți scoți tricoul și îl arunci la spălat, tot așa la sfârșitul acestei vieți te dezbraci de corpul tau și în viața următoare va trebui să porți altul”. Deci nu se întâmplă nimic groaznic.

Observație: Ai dat o definiție interesantă a bătrâneții. Se dovedește că nu este vorba despre vârstă deloc. Chiar și un tânăr, dacă este plin de cunoștințe și nu vrea să se schimbe, natura, așa cum a fost, înlocuiește acea persoană. Acest lucru se întâmplă constant în toate sistemele și in toate tehnologiile.

Comentariul meu: Dacă sistemul este gata pentru o actualizare, atunci nu există bătrânețe.

Dimpotrivă, se îndreaptă către o înlocuire progresivă, mai bună și mai avansată a sa.

Întrebare: Deci natura este întotdeauna în proces de îmbunătățire și ar trebui să ne asimilăm cu acest proces?

Răspuns: Dacă mergem la unison cu natura, nu avem nevoie de nimic care să ne tragă înainte: fără viruși, fără denivelări. Ne-am simți absolut confortabil.

De emisiunea KabTV  „Coronavirusul schimbă realitatea”, 26/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: