Cadou din natură

Observație: Suntem întotdeauna separaţi unul de celălalt, nimeni nu ia în considerare pe nimeni și așa mai departe. Acum natura însăși ne arată acest lucru în manifestarea externă, forțându-ne să rămânem acasă.

Comentariul meu: Natura, parcă, ne spune: dacă nu poți fi conectat corect cu celălalt, atunci stai departe de celălalt, mergi separat.

Cred că acesta este un cadou minunat din partea naturii. Imaginează-ți că, dacă înainte investeam 80% din eforturile noastre în suprimarea naturii, înrăutățind situația oamenilor, societatea și țările, producând constant arme, distrugând resursele naturale și așa mai departe, acum simțim deja ce consecințe pozitive apar când oamenii stau doar acasă.

Observație: Nu m-am gândit la asta, dar mi se pare că aproape peste tot conflictele militare s-au oprit. Nu am date exacte, dar cred că acest lucru este adevărat.

Comentariul meu: Pentru ce trebuie să lupți? Imaginează-ți că ai ocupat o altă țară, ce ai face acum? Acestea sunt doar jucării pentru a încălzi puțin egoismul uman.

Din emisiunea de pe KabTV„Coronavirusul schimbă realitatea”, 19/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: