“Care este viziunea dvs. ideală pentru viitorul pământului?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Care este viziunea dvs. ideală pentru viitorul pământului?

Celulele oricărui organism viu, în ciuda faptului că sunt egoiste, totuși, lucrând una cu cealaltă, se unifică într-un singur mecanism, un sistem altruist, în care fiecare celulă se atașează de organism și devine în întregime scufundată doar în grija modului de integrare în organism, cum să ofere viață organismului și funcționării sale generale, pentru că altfel își va pierde viața.

Aceasta ar trebui să fie atitudinea comună în societatea umană: dacă vrem să supraviețuim, atunci trebuie să acceptăm aceeași lege a modului în care funcționează celulele în orice organism viu și toată lumea ar trebui să aibă grijă de toți ceilalți. Așa ar trebui să ne imaginăm viitorul.

Pe parcursul vieții noastre pe Pământ, ne dezvoltăm prin intermediul egoismului. Am ajuns să devenim din ce în ce mai egoiști în dezvoltarea noastră, dar acum am ajuns la sfârșitul dezvoltării egoiste și suntem într-o cu totul altă dimensiune. Trebuie să înțelegem că o nouă realitate și un nou sistem se deschid către noi, în care suntem din ce în ce mai interconectați și interdependenți. În consecință, trebuie să acceptăm sistemul integral din care facem parte ca lege a vieții dintre noi. Prin urmare, dacă acceptăm acest lucru ca un fapt, vom vedea că viața noastră viitoare va fi bună.

Sper că tocmai asta vom vedea.

Bazat pe o emisiune”Întrebări şi răspunsuri” cu Dr. Cabalist Dr. Michael Laitman. Scris / editat de studenții Cabalist Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: