“Care sunt cele mai mari provocări cu care se confruntă umanitatea în aceste zile? De ce sunt ele o mare problemă?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Care sunt cele mai mari provocări cu care se confruntă umanitatea în aceste zile? De ce sunt ele o mare problemă?

Creșterea durerii și suferințelor din întreaga lume ar trebui să sfârșească prin a realiza că natura ne conduce către o eventuală reţinere din cursa șobolanilor pentru dominarea tehnologică, industrială și financiară și, în schimb ar trebui să fim atenți la dezvoltarea noastră umană, la educația pe care trebuie să o dăm – nu numai copiilor, ci națiunilor întregi, umanității.

Relațiile internaționale au devenit aspre și, cu cât devin mai aspre, cu atât reprezintă o amenințare. Cred că, urmare a durerii și suferinței din ce în ce mai mari din lume, vom începe să înțelegem că nu avem altă opțiune decât să începem să cultivăm conexiuni umane pozitive.

Natura nu ne va mai lăsa să avansăm în direcțiia diviziunii, ci ne va forța să ne unim – dacă nu în mod voluntar atunci prin suferință. Prin urmare, cea mai mare provocare a umanității este să ne unim deasupra diviziunii pentru a ajunge la echilibru cu natura. Până când nu ne vom alinia naturii, durerea și suferința pe care le trăim, pe cât de amare sunt, ele vor funcționa pentru a ne vindeca.

Pe baza discuțiilor, „Întâlnire cu presa,”, între Cabalistul dr. Michael Laitman și David Rosenthal. Scris / editat de studenții cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: