Câștigă un pic mai mult pentru Sfințenie

Contracția și expansiunea sunt consecințele spulberării sufletului comun al lui Adam. Nu putem să ne extindem după voie și să ne depășim limitele. Suntem întotdeauna în interiorul dorinței noastre create de Creator, dar o putem folosi fie în forma sa coruptă, fie corectată.

Prin urmare, expansiunea și contracția indică în ce măsură putem lua dorințele noastre corupte și să le transformăm în unele corectate. Aceasta este munca noastră. Contracția și extinderea se întâmplă doar în raport cu o intenție de dragul meu sau de dragul dăruirii, dar în aceeași dorință.

De fiecare dată câștigăm încă un teritoriu suplimentar de la egoism și îl transformăm în Sfințenie, adică în dăruire. Trebuie să ajungem la prima linie unde se află granița dintre Klipa și Sfințenie și să încercăm, cu ajutorul Creatorului, rugăciunea și conexiunea noastră și să apelăm la Creator, pentru a împinge înapoi forțele impurității și să trecem această parte autorității sfințeniei. Trebuie să continuăm în acest  fel, fiind permanent atenţi la dăruire și eliberând în continuare câmpul binecuvântat de Creator.1 (Minutul 0:20)

Din prima parte a  Lecţiei zilnice de Cabala 10/30/19, Beneficiul trecerii către grupul de zece al lumii – Contracție și Extindere ”(Pregătirea pentru Convenția din Bulgaria)

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: