Ce este unic în această situație curentă?

Întrebare: Omenirea a mai fost și înainte în stări critice. Ce este atât de special în situația curentă?

Răspuns: Este unică pentru că umanitatea a ajuns într-o stare în care suntem complet dependenți unul de celălalt pe tot globul. Virusul s-a dezvoltat în toată lumea și se vorbește despre el în fiecare țară.

Fiecare persoană consideră că acest lucru îl poate afecta cu siguranță, deoarece trăim cu toții într-un singur sistem integrat și suntem complet dependenți de bunăstarea sa. Prin urmare, indiferent dacă trăiești în junglă sau în nisipuri, la New York sau la Moscova, îl vei simți în continuare.

Virusul își va face drum în toate colțurile lumii. Puteți spune: „Cum poate ajunge la mine? Locuiesc pe o insulă pustie. Nu există nimeni aici în afară de mine.”

Cert este că acești viruși, aceste valuri răuvoitoare, apar din nimic, literalmente din nimic. Ele apar din particulele, din atomii și moleculele organismelor normale care există în natură într-un sistem greșit de legături. Natura le generează sub formă de viruși.

Acestea sunt organisme biologice care trebuie să fie în echilibru și să se comporte corect unul în raport cu celălalt. Dar, întrucât în jurul globului creăm o relație greșită între bine și rău, între primire și dăruire, se dovedește că natura însăși le inventează într-o formă atât de îngrozitoare. Acești viruși vor apărea din nimic.

Și invers, dacă începem să îmbunătățim natura, deodată, tot din nimic, vor apărea tot felul de specii de plante și animale care au dispărut de pe Pământ de 100, de 200 de ani.

Din KabTv „Fundamentele Cabalei” 15/03/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: