Ce oferă elitele și ce oferă cabaliștii?

182.02Începutul secolului al XX-lea a fost marcat de o dezvoltare intensivă a industriei, economiei și finanțelor. Totul era bine. Și apoi am creat un număr mare de profesii inutile: manageri, avocați, economiști, sociologi, oameni de ştiinţă politici etc. Mai mult, dacă iei orice oraș, în el trăiește o populație care doar servește unul altuia.

Și cu tehnologia actuală, pe care o putem introduce acum odată cu dezvoltarea roboticii, pur și simplu nu va mai fi nevoie de nimeni. Să presupunem că lăsăm un miliard de oameni pe Pământ, ceea ce este mult, de ce avem nevoie de această masă uriașă care devorează întreaga infrastructură naturală, zboară înainte și înapoi în jurul lumii, își ia vacanțe, lucrează în locuri de muncă inutile și nu face nimic; au creat valori artificiale în jurul cărora gravitează.

Toată mass-media, tot acest teatru uriaș al absurdului târg de vanitate, acest lucru trebuie oprit, Mama Pământ nu va mai suporta, este necesară reducerea populației. Așa raționează elitele iar ele raționează egoist absolut corect.

Iar noi, cabaliștii, oferim o cale inversă. Spunem că, dacă există relații adecvate între oameni, nu este nevoie să distrugi pe nimeni. Putem ajunge la un echilibru atât de dinamic, absolut, cu natura, în care totul va fi bine și nu numai că nu vor fi conflicte, dar în același timp ne vom ridica la o altă dimensiune, la un alt nivel, la o cu totul altă zonă a existența, care se numește lumea superioară.

Elitele se gândesc doar la cum să aducă lumea la un fel de echilibru în materie, energie și informație și la ce nivel să reducă populația astfel încât să existe în uniune egoistă optimă între oameni și cu natura înconjurătoare.

Iar noi spunem că oricum nu se va realiza asta pentru că elitele nu țin cont de planul naturii. Natura are propriul ei plan clar. Iar ele intră în dezvoltarea egoistă naturală a unei persoane și se gândesc la cum să o ajusteze.

Acest lucru nu va funcționa, deoarece din partea naturii totul este planificat, determinat și există absolut clar sub presiunea anumitor condiții și legi.

KabTV “Am primit un apel. Distrugerea populației lumii” 07.08.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed