Ce să faci dacă șeful tău este un dictator

De la un vizualizator: Igor scrie:

Dragă Michael Laitman, îți cer un sfat. Șeful meu este un dictator. De cinci ani, mă străduiesc din răsputeri să nu-i spun să se ducă dracului.

Îmi iubesc slujba, dar îl urăsc pe el. Îmi urmărește fiecare mișcare. Toate cererile lui nu sunt cereri, ci ordine, toate conversațiile sunt doar predicile lui. Nu este nimic uman sau cald la el. Îl tolerez doar pentru că știu că nu voi găsi un astfel de loc de muncă în altă parte. Nu știu cum să îl îndur. Dragă Michael, ce ai face dacă ai fi în locul meu?

Răspunsul meu: Aș încerca să mă schimb, astfel încât să iubesc această persoană. Atunci totul se va rezolva pentru el de o mie de ori mai bine.

Întrebare: Este posibil într-o astfel de stare? După cum vezi, scrisoarea chiar „arde” cu „pur și simplu îl urăsc”.

Răspuns: Eu cred că, dimpotrivă, el este într-o astfel de stare încât este posibil. La urma urmei, s-ar putea să vadă dintr-o dată că nu este nimic teribil aici, doar s-a convins pe sine de acest lucru, vede acest lucru într-un astfel de mod. El se pregătește dinainte să-și urască șeful.

Întrebare: Vrei să spui că dacă Igor va face un efort, un efort teribil, dificil, real, de a-și iubi șeful, atunci se va dovedi că nu este deloc un dictator?

Răspuns: Nu este deloc un dictator. Totul depinde de Igor.

Întrebare: Cum va vedea șeful această iubire? Va părea ca o adulație sau ca un joc?

Răspuns: Nu. Igor nu trebuie să o arate deloc. El ar trebui să lucreze în interiorul său.

Întrebare: Pe plan intern? Înseamnă că poate să repete în sine: „Vreau să mă schimb, vreau să-l iubesc, indiferent de situație”?

Răspuns: Da. Vreau să îl iubesc cu adevărat. Atunci totul se va schimba. Cum altfel putem ajunge la iubirea față de aproapele nostru? Nu vă gândiți că mai târziu, într-o zi, se poate întâmpla. Încercați să o faceți acum, în acest caz particular. Dacă există o persoană pe care o urăsc, aceasta este cea mai mare oportunitate de a mă schimba.

Întrebare: Acesta este principalul tău sfat?

Răspuns: Bineînțeles. Nu există nimic altceva. Creatorul îi dăruiește acest lucru în mod special pentru ca el să se poată schimba pe sine și astfel să atingă un anumit grad spiritual.

Întrebare: Și poate ajunge la o stare de confort?

Răspuns: Bineînțeles că da!

Întrebare: La locul de muncă și oriunde altundeva?

Răspuns: Fără îndoială! Acest lucru va avea cele mai bune consecințe.

KabTV  „Știri cu Dr. Michael Laitman” 10/4/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: