Construirea societății viitoare, Partea 6

Cabala – Ghid pentru Societatea Viitorului

Baal HaSulam „Construirea societății viitoare”: 3 … ei trebuie să stabilească nivelul moral al majorității publicului pe o bază care să necesite și să garanteze că niciodată comunismul corectat nu va fi corupt.

Oamenii trebuie să înțeleagă că toate legile unei societăți viitoare sunt absolute și eterne. Abia atunci vor începe să o construiască singuri, păstrând conștient totul.

Cabala, ca metodă de atingere a scopului creației (legea globală a universului) este singura bază asigurată pentru a ridica nivelul colectivului la nivelul moral de „a munci în funcție de capacitate și de a primi în funcție de necesitate“.

Înțelepciunea Cabalei explică implementarea metodologiei de creare a unei noi societăți: cum să o facem, cum să implementăm toate legile și regulile în ea. În practică, este un ghid pentru societatea viitorului.

Întrebare: Se poate dovedi cumva acest lucru?

Răspuns:  Nu puteți dovedi acest lucru, dar oamenii nu vor mai avea altă opțiune, fiindcă, pe baza tuturor problemelor lor, vor vedea că numai această înțelepciune dă sfaturile potrivite.

Din KabTV “Fundamentele Cabalei” 2/7/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: