“Coronavirusul a avut un impact la nivel global asupra proprietarilor de mici afaceri?” (Quora)

Michael Laitman, pe Quora: Coronavirusul a avut un impact la nivel global asupra proprietarilor de mici afaceri?

Multe afaceri vor eșua să treacă prin perioada coronavirusului datorită schimbării obiceiurilor oamenilor de a face cumpărături și a pierderii ulterioare din cererea multor bunuri și servicii neesențiale.

Apare atunci întrebarea, ce ar trebui să facă acei proprietari de afaceri pentru a-și asigura un venit?

Eu cred că guvernele  nu trebuie să verse bani pentru salvarea afacerilor care își pierd cererea, iar în schimb să se asigure că tuturor cetățenilor lor le sunt furnizate lucrurile esențiale vieții.

Am scris pe larg despre un venit de bază universal, în condiția în care este furnizat în schimbul angajării în programe de studiu care vor fi îndreptate spre îmbunătățirea conștientizării legată de interdependența din zilele noastre, și care vor îmbogăți viața societății. Dacă venitul de bază ar fi dat fără această cerință de a studia cum trebuie îmbunătățite conexiunile sociale și pentru încurajarea contribuției pozitive în societate, atunci societatea ar stagna.

Coronavirusul a făcut lumină, astfel încât să vedem interdependența noastră peste tot în lume, într-un mod foarte exact.

Ne-a fost arătat cât de mult depindem unii de alții menținând igiena personală și condițiile de distanțare socială pentru a ne feri de virus.

Cu toate acestea, încă nu ne-am afundat în profunzimile a ceea ce înseamnă să fim dependenți în mod complet unii de alții.

Prin urmare, proprietarii de afaceri care își vor pierde afacerile în această perioadă ar face bine să înceapă un model nou de studiu despre cum să trăiască în mod interdependent în schimbul unui venit de bază. Apoi, ca oameni competenți, pricepuți și eficienți ce sunt, ei vor putea să devină educatorii și ghizii de conducere a unui asemenea învățământ.

În măsura în care cererea pentru tot felul de lucruri neesențiale se disipează, nevoia pentru conexiunea umană pozitivă va crește, deoarece dacă noi eșuăm să îmbunătățim relațiile noastre, atunci ne putem aștepta la probleme mult mai mari care pândesc la orizont.

Prin urmare, eu sper că ne vom trezi să realizăm importanța creării fundației unei societăți conectate în mod pozitiv care ar putea servi ca model pentru o umanitate mai armonioasă, fericită, mai sigură și încrezătoare.

Dacă vedem căderea afacerilor neesențiale ca o oportunitate pentru a construi o ligă nouă de educatori pentru conducerea umanității spre relații mai bune, atunci am putea să facem o schimbare serioasă spre o lume mai bună.

Poza de mai sus de Marten Bjork, pe Unsplash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: