Cu cine să faci echipă?

525Întrebare: Puțini oameni sunt capabili să se conecteze cu proprii lor oameni, cum ar fi părinții, soții și proprii copii. Cum mă pot uni cu copiii altor persoane dacă nu mă pot uni cu ai mei?

Răspuns: Ne unim, nu cu copii și alții oamenii, ci cu oameni care au același scop ca și noi: să ne ridicăm deasupra naturii noastre egoiste și să începem să simțim puterea superioară. „Superior” nu înseamnă o forță mistică. Este pur și simplu deasupra egoismului nostru.

Tot ceea ce simțim acum sunt forțe egoiste în interiorul nivelurilor mineral, vegetal, animal și uman din natură. Trebuie să ne ridicăm mai presus de toate acestea. Apoi, vom începe cu adevărat să simțim toată materia, toată natura și toată creația.

Pentru aceasta, avem nevoie de câțiva oameni cu ajutorul cărora putem să ne ieșim din noi înșine și din egoismul nostru pentru a simți tot ceea ce există în afara noastră. Asa functioneaza.

Întrebare: Cum se va manifesta forța superioară? Care este acest sentiment?

Răspuns: Aceasta este proprietatea dăruirii și iubirii care ne va conecta cu toată lumea și, în acest fel, vom include întregul univers, adică toate lumile și toate universurile. Totul se va conecta într-un sistem specific și îl vom simți în interiorul nostru.

Din emisiunea de pe KabTV „Întreabă un cabalist” din 31.12.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: