“Cum putem să găsim sau să facem ca destinul nostru să devină realitate?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum putem să găsim sau să facem ca destinul nostru să devină realitate?

Fiecare va trebui într-adevăr să cercetăm și să alegem care este adevăratul nostru destin. Care este adevăratul nostru destin?

În cele din urmă, vom descoperi că adevăratul nostru destin nu se găsește în viețile noastre înguste de aici, adică nu este în atingerea vreunui fel de realizare fizică sau profesie. Astăzi, ajungem la opt miliarde de oameni pe planetă și nu este nevoie să ne concentrăm pe profesii, așa cum am făcut în trecut, unde oamenii își vedeau destinele în a deveni mari artiști, oameni de știință, medici, antreprenori și altele asemenea.

Există o nouă nevoie crescând în umanitate, care necesită abordarea destinului la un nivel diferit.

Adevăratul destin al oamenilor în această lume este să se conecteze pozitiv deasupra tendințelor de divizare ale ego-ului uman și să descopere un nou nivel de viață în această conexiune. Cu alte cuvinte, acolo unde egoul uman cere împlinirea, în detrimentul altor oameni și al naturii, adevăratul nostru destin stă în a ne ridica deasupra acestei tendințe date de natură, și a descoperi o lume nouă neîngrădită de directivele și limitările ego-ului.

Noul nivel de viață pe care îl putem descoperi în conexiune pozitivă unul cu altul deasupra înclinaţiilor noastre egoiste, este o viață spirituală. „Spiritual” înseamnă viață deasupra limitărilor și condițiilor noastre fizice, deasupra limitelor timpului, spațiului și mișcării. „Corporalitatea” este definită de forțele egoiste ale primirii, iar „spiritualitatea” înseamnă forțele altruiste de a da și a dărui.

Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: