Cum să ieși în evidență într-o mulțime

269Comentariu: Oamenii de știință spun că, pentru a fi cel mai productiv, trebuie să fii diferit de ceilalți.

Răspunsul meu: Într-adevăr trebuie să fiți diferiți de ceilalți, deoarece unilateralitatea și asemănarea jefuiesc lumea și o nivelează.

Comentariu: Lipsa de asemănare trezește în cele din urmă diferențe mari.

Răspunsul meu: Dar aceasta este dezvoltarea. Când începem să apreciem corect diferențele și încercăm să le integrăm corect, ajungem la dezvoltare.

Întrebare: Potrivit oamenilor de știință, nu este suficient să fii diferit de ceilalți, o persoană trebuie să difere corect. Ce înseamnă să fii diferit în mod corect?

Răspuns: A fi diferit în mod corect înseamnă a conecta corect opusele, astfel încât niciunul să nu fie afectat din cauza celuilalt. Dimpotrivă, ar trebui să le conectăm pentru a scoate în evidență diferitele atribute, unicitatea fiecărui opus, în cel mai bun mod.

Comentariu: Steve Jobs a spus: „… oamenii care sunt destul de nebuni să creadă că pot schimba lumea, sunt cei care o fac.”

Răspunsul meu: Da, este necesară o anumită nebunie. Nebunia se exprimă prin faptul că nu renunți la idei, pentru că înțelegi că ele stau la baza lumii și că întreaga lume este nebună. Ce înseamnă nebunia? Este în afara, externă minții noastre. Acesta este motivul pentru care cineva este scos din minte.

Comentariu: Gândirea în termeni de cooperare reciprocă între sisteme și timp nu este o chestiune simplă, dar o astfel de gândire este cel mai bun mijloc de a diferi de mase. Pur și simplu înțelegi că este formula întregii creații, nu numai a lumii noastre, ci a tuturor lumilor superioare.

Răspunsul meu: Deci, trebuie să acționăm pentru a fi compatibili cu creația și pentru a atrage pe alții să ne urmeze, să-i împingem înainte, să cooperăm reciproc cu toată lumea pentru a fi Adam, om și să nu ne plictisim undeva în colț , purtând papuci și dormind pe canapeaua din fața televizorului.

Întrebare: Care este imaginea acestei persoane? Este un războinic? Un om de stiinta?

Răspuns: Această persoană este curajoasă în spirit. Nu neapărat fizic, ci în spirit. Aceasta înseamnă că înțelege că trebuie să ofere umanității ceva. Dacă ei primesc, el reușește, dacă nu, nu reușește, dar ar trebui. Cel care simte că ar trebui este Adam.

KabTV „Știrile cu Dr. Michael Laitman”, 19.02.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed