Cum să simți că este nevoie de tine?

198Întrebare: Tinerii întreabă adesea: „De ce nu are nimeni nevoie de mine?” În același timp, au părinți, o școală și bani; sunt bine crescuți și studiază bine, dar experimentează un sentiment absolut de gol, de parcă nimănui nu-i pasă de ei.

Răspuns: Nu este o percepție falsă. Într-adevăr, suntem în vid. Și, deși există miliarde de oameni în jurul nostru, nu putem spune că simțim influența lor pozitivă asupra noastră.

Toate vibrațiile pe care le primim de la lumea din jurul nostru sunt fie negative, fie emană fără suflet și indiferență.

Întrebare: Și ce să faci? Oamenii se simt absolut nedoriți, în ciuda faptului că par a fi înconjurați de atenție și grijă. Ce pot face pentru a simți că sunt necesari?

Răspuns: Dar au un anumit scop în viață dacă vorbesc despre sensul vieții. Ar trebui să simtă că merg direct spre el: încă un pas mic, încă un pas și se mișcă.

În caz contrar, aceste întrebări vor apărea și oamenii vor începe să se urască. Dar dacă omul are un scop clar, vrea să-l atingă și în fiecare zi se apropie de el, atunci este inspirat de viața sa, de avansarea sa și este fericit că există.

Din emisiunea de pe KabTV „Lumea integrală”, 13.07.2018

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: