De ce sunt atât de puțini bărbați adevărați în lume?

552.03Comentariu: Multe studii arată că fetele sunt mai atașate de tații lor, în timp ce băieții sunt mai atașați de mamele lor. Iar dvs. spuneți că în principiu, băieții după vârsta de trei ani ar trebui să fie crescuți de tatăl lor, iar fetele de mama lor.

Răspunsul meu: Nu este încă o practica din timpul nostru. Am în minte o societate corectată în care băieții pot fi alături de adulți, pot lua exemple corecte de la ei, își pot urmări tații petrecând timpul liber după muncă, și așa mai departe.

Vorbesc despre o societate în care o persoană lucrează câteva ore pe zi, pentru că nu produce produse inutile, dăunătoare, iar în restul timpului se angajează în elevarea sa spirituală. Și lângă el sunt copiii lui: băieți lângă băieți, fete lângă fete, care iau exemple corecte de la părinți.

În principiu, Cabala vorbește despre un timp care, fără îndoială, trebuie să vină. Cred că ne apropiem de asta. Sper că vom ajunge la el într-un mod bun.

Apropo, vedem acest lucru din obiceiurile antice ale diferitelor triburi, în care băieții de până la doi ani erau în perioada lor de creștere, apoi pentru încă doi sau trei ani se mutau la jumătatea feminină, apoi treceau complet la partea masculină și luau exemple. de la părinţii lor. Erau interesați de asta, erau mândri de asta și așa se implicau treptat în viață.

Iar astăzi este adevărat contrariul; băieții sunt crescuți de femei atât la grădiniță, cât și la școală. Aproape de-a lungul întregii vieți sunt înconjuraţi de femei. Nu ne putem imagina cât de subconștient absorb atitudinea față de viață, iar apoi împotriva voinței lor, intră în această viață ca o femeie. Prin urmare, sunt puțini bărbați adevărați în lumea noastră.

Întrebare: Ce este un bărbat adevărat conform Cabalei?

Răspuns: Un bărbat adevărat este acela care își asumă responsabilitatea de a fi stăpânul, capul familiei, care poate conduce — conduce înainte. Mai mult, să facă asta nu din motive de carieră, ci din faptul că înțelege importanța și necesitatea acestui lucru.

Adică este bărbat. La bărbații de astăzi există foarte puțin din această personalitate Sunt carieristi, sunt tot felul de mici escroci în ştiinţă, în artă, peste tot, dar nu exista personalităţi. Și totul pentru că nu au primit educația corectă.

Au fost crescuți de femei și nu au primit o educație adecvată pentru caracterul masculin, pentru vederea și percepția în modul masculin de viață,.

Din KabTV “Prim-plan”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: