Descoperind cȃmpul Creatorului

Întrebare:  Cuvântul „Creator” mă încurcă foarte mult. Este El un om în vârstă sau altceva?

Răspuns:  De ce ar trebui să fie bătrân? Poate că este tânăr și chipeș?

Cu toate acestea, serios, să fim de acord aici că există o forță mai mare în univers, care include absolut toată natura și tot ceea ce se întâmplă sub ea. Această forță superioară se numește Creatorul.

Nu are nicio legătură cu lumea noastră, cu corpurile noastre și cu imaginea noastră. Este doar o forță. Imaginează-ți o forță electrică sau magnetică sau un câmp. Același lucru se întâmplă aici.

Un câmp care include absolut tot ce se află în interiorul său se numește Creatorul, deoarece El creează, face și acționează. Trebuie să deschidem acest câmp. Suntem în el, dar nu simțim efectul lui asupra noastră. Prin urmare, trebuie să mă schimb într-un fel, pentru a-L simţi.

Ce trebuie făcut? Se spune că dacă creezi un grup în care devii mai apropiat de prietenii tăi, atunci în această acțiune de dăruire vei începe să te simți mai aproape sau mai departe de acest cȃmp. Acest lucru este foarte similar cu interacțiunea sarcinilor electrice într-un câmp magnetic. Acesta este principiul revelării sale.

Concluzie: avem nevoie de un grup ca să descoperim, cu ajutorul lui, cȃmpul Creatorului.

Din KabTV “Fundamentele Cabalei,” 2/16/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: