Dragii mei abonați!

599.01Comentariu: Aveți peste două milioane de abonați pe Facebook, peste 260 de mii de abonați pe YouTube. Sunt la fel ca umanitatea din fața noastră – vorbitoare de limbă rusă, dar împrăștiaţi peste tot în lume. Chiar și în Mongolia, există aproximativ două mii de abonați. Există abonați în Emirate. Și așa mai departe.

Sunt oameni de diferite religii, vârste și naționalități. Și se adună aici, urmăresc și ascultă. Opiniile lor se ciocnesc, mai ales când apar evenimente precum ultimul război din Israel. Este părerea dvs., sunt o mulțime de comentarii din partea evreilor, musulmanilor și creștinilor.

Ce le-ați spune tuturor abonaților noștri, celor care ne privesc? Aţi separa ceea ce le spuneţi evreilor, musulmanilor și creștinilor?

Răspunsul meu: Nu, deloc! Ei ar trebui să vadă acest lucru din modul în care îmi tratez studenţii, cum vorbesc și ce fac. Nimic de genul asta!

Pentru mine, umanitatea nu este împărțită în națiuni, în naționalități, în alte fragmente, în religii și așa mai departe. Pentru mine, umanitatea este împărțită în două părți: 99,9999999 la sută sunt oamenii care trăiesc și nu contează cine sunt și ce sunt, iar 0,0000001 la sută este acea parte a oamenilor, „grupul puternic”, care poate influența Creatorul și, prin El, întreaga lume.

Asta pot spune. Pentru mine, așa se împarte umanitatea.

Întrebare: Și celor care te ascultă și citesc?

Răspuns: Aceștia sunt studenții mei.

Le-aș spune că pentru mine nu există diferențe între religii, naționalități, ci doar dorința de a dezvălui forța superioară guvernatoare, pentru a ne schimba pe noi și lumea noastră. Și nu este nevoie de nimic altceva.

Întrebare: Și când există un dezacord? Există o mulțime de dezacorduri și ciocniri în comentarii.

Răspuns: Aceasta este pe parcurs. Încă vor să se arate mereu într-un fel și sunt nervoși; până la urmă, trăim într-un moment dificil. Dar îi înțeleg.

Mi-aș dori, desigur, foarte mult ca lumea să înceapă treptat să înțeleagă cât de departe este această înțelepciune de toate convențiile noastre naționale și religioase.

Ne adresăm tuturor oamenilor de pe Pământ. Suntem într-o astfel de stare încât trebuie să dezvăluim forța superioară guvernatoare!

Poți să te angajezi în orice religie, să faci orice treabă, orice, nu contează. Această forță superioară guvernatoare este mai presus de noi toți și nu se adresează niciunuia dintre noi în mod special.

Dacă doriți să vă trateze într-un mod special, ar trebui să vă apropiați de ea. Despre asta vorbește înțelepciunea Cabala. Să aflăm cum ne putem apropia de această forță. Este posibil. Acesta este genul de oameni pe care încerc să-i adun și să-i învăț cum să o facă.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 27.05.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: