Durata dezvoltării embrionare

557Întrebare: În lumea spirituală, dezvoltarea embrionară poate fi la șapte, nouă și 12 luni. De ce nu doar nouă, ci șapte și 12?

Răspuns: Sunt aceleași nouă luni, numai că pot fi scurtate la șapte sau crescute la 12. Și în lumea noastră, bebelușii se nasc în luna a șaptea, luna a opta și chiar mai devreme.

Și dacă este depășit termenul de ieşire a fătului, acest lucru este de asemenea rău. Acest lucru poate duce la consecințe foarte grave. În acest caz, accelerarea dezvoltării fetale și contracțiile uterine sunt determinate, iar fătul este împins afară. De parcă gazda aruncă oaspetele din casa lui.

Comentariu: În ebraică, luna se numește Hodesh – din cuvântul „Hidush” (reînnoire).

Răspunsul meu: După șapte luni, corespunzătoare celor șapte Sefirot (Hesed, Gevura, Tifferet, Netzach, Hod, Yesod și Malchut), embrionul își termină practic dezvoltarea cea mai importantă. Dar există două luni suplimentare care sunt mai înalte decât Hesed, Bina şi  Hochma, care completează cele nouă luni.

În acel moment fătul este complet dezvoltat, și ceea ce rămâne este doar ca acesta să părăsească mama și să înceapă să se dezvolte.

Întrebare: Și atunci, de unde vin cele 12 luni?

Răspuns: Există astfel de condiții speciale atunci când există chiar 12 luni de dezvoltare intrauterină. Acest lucru este descris în Talmud, dar ca un fenomen neobișnuit.

Din KabTV “Stări Spirituale” 8/6/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: