Este posibil să schimbi informațiile genei originale?

557Întrebare: În articolul „Libertatea”, Baal HaSulam  scrie că există o bază în fiecare persoană, că rădăcina sufletului său nu se schimbă. Are această bază legată cumva de Reshimot?

Răspuns: Aceasta este baza tuturor Reshimot peste care au loc tot felul de schimbări și acțiuni. Însăși baza este neschimbată; aceasta se numește gena primordială. Adică, fiecare dintre noi are o genă originală care trece prin tot felul de stări, Reshimot, și totul este înregistrat pe ea.

Întrebare: Ce putem schimba? Ce se schimbă și ce rămâne la fel?

Răspuns: Putem schimba aplicarea Reshimot (înregistrările de informații spirituale) care sunt în noi pentru viitor. Și asta apropo, ne va corecta trecutul.

Folosind corect ceea ce este înregistrat în tine, îți poți schimba destinul viitor. Este imposibil să schimbi trecutul, dar schimbând viitorul, schimbi astfel toate impresiile și consecințele din trecut.

Întrebare: Ce pot schimba exact? Cum mă voi simți în legătură cu acest viitor?

Răspuns: Viitorul în sine se va simți pozitiv. În principiu, este corect să spunem că o persoană își construiește viitorul. Iar un Reshimo este ca stările potențiale și nimic mai mult.

KabTV “Stări Spirituale 7/12/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: