Experimentarea conștiinței

294.4Întrebare: Când vorbiți despre percepția realității, sugerați un joc special – vizionarea din diferite părți, cum aș acționa dacă aș gândi ca un egoist sau cum aș acționa dacă aș gândi ca un altruist?

Credeți că această tehnică poate fi folosită în viața de zi cu zi ca experiment în raport cu lucrurile obișnuite?

Răspuns: Cred că dacă am construi o societate mică în care am putea face exerciții privind relații corecte și amabile între oameni, am descoperi posibilități uimitoare în zona minții, percepția și evaluarea vieții și a existenței umane și am face dezvolta abilități complet diferite.

Dacă am putea pune o persoană în condițiile de a spune adevărul, de a trata pe alții cu bunătate și așa mai departe, ar fi interesant ce instrumente ar fi activate acolo: conexiuni, sisteme în psihologia noastră și abilitatea de a simți lumea.

Cred că atunci am începe să simțim lumea mult mai largă și mai profundă, folosind tocmai acele posibilități ale percepției noastre care ne sunt cumva ascunse astăzi.

Dacă am fi mai conectați unii cu alții, am vedea totul ca prin alții. Am dezvolta nu doar o percepție mai mare a realității, ci ar deveni colectivă, ca, de exemplu, zece oameni împreună privind fiecare din el însuși, din puncte diferite, dar observând un obiect. Cum l-am percepe atunci, dacă am fi conectați unul cu celălalt prin legăturile egoiste de mai sus?

Cred că ar fi foarte interesant să organizăm un astfel de experiment și să vedem ce există în conștiința noastră. Într-adevăr, de fapt, există oportunități uriașe ascunse în el, dar nu le putem extrage, deoarece acum suntem foarte limitați în utilizarea lor.

KabTV „ Împreună cu lucrurile principale ”02.09.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed