Extremele toleranței

273.02Comentariu: Uneori toleranța și corectitudinea politică în domeniul discriminării ajung la punctul de nebunie. De exemplu, creatorii serialului american de animație The Simpsons au spus că vor interzice artiștilor albi să exprime personaje care nu sunt albe.

Un post de radio din Sydney a acuzat șahul că este rasist, deoarece albul este primul. La Hollywood, regulile se schimbă în favoarea diversității rasiale. Și nu are sfârșit.

Răspunsul meu: Ideea este că nimeni nu lucrează la rădăcina problemei. Deci, să spunem că industria cinematografică de la Hollywood folosește diverse schimbări mecanice externe în care același număr de afro-americani și europeni, sau femei și bărbați, ar fi implicați în filmări. Toate acestea sunt pur externe pentru a nu fi greșite. Și ceea ce se întâmplă intern nu este important pentru ei. Și astfel, în cele din urmă, lumea nu se schimbă.

Întrebare: Cine ar trebui să stabilească acest lucru? Statul, oameni buni?

Răspuns: Cred că acest lucru ar trebui determinat de oameni, iar statul ar trebui să-i asculte, să se bazeze pe opinia societății și să introducă treptat legile statului.

Comentariu: Apropo, uneori există un punct de vedere că doar persoanele aparținând aceluiași grup ar trebui implicate în predarea anumitor grupuri etnice.

Răspunsul meu: Poate. Cred că încă mai contează în timpul nostru. Și în viitor, totul se va schimba. Vom fi complet indiferenți față de cine predă. Atât de mult încât nu vom observa nicio culoare a pielii sau a feței.

Din emisiunea de pe KabTV „Abilități de comunicare” din 16.10.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed