Faceţi ca răul să dispară de pe fața pământului

962.8Întrebare: Ce va ajuta la restaurarea Templului?

Răspuns: Știu un singur lucru: dacă majoritatea evreilor, chiar dacă nu toți și nu complet, ar aspira să se conecteze și să realizeze că aceasta este singura mântuire pentru ei și pentru omenire, atunci toată omenirea i-ar urma și în acest sens ; lumea ar începe să se ridice spiritual și fizic din toate punctele de vedere, iar răul ar dispărea de pe fața Pământului între oameni și din jurul lor.

Întrebare: Cum putem ajunge la o astfel de conexiune senzorială și sinceră între noi?

Răspuns: Numai din spargere. Încercăm să aducem oamenii să se conecteze, explicând cât pot înțelege. Și ceea ce nu înțeleg, vor simți din nenorociri care vor mai trebui să se manifeste între ei.

Întrebare: Al Doilea Templu a fost distrus din cauza urii nefondate între oameni. Aceasta este o condiţie foarte severă, la care nu este ușor de ajuns. Au simțit-o evreii pentru prima dată la Muntele Sinai  după ce au petrecut mulți ani în Egipt?

Răspuns:: Nu. Au început să simtă ură reciprocă în timp ce se aflau în Egipt: acuzații, crime. Și chiar mai devreme, s-a dezvăluit între fiii lui Iacov: Iosif și frații săi.

Întrebare: Deci trebuie să existe mai întâi ură și apoi iubirea este revelată?

Răspuns: Absolut! În caz contrar, nu știți ce trebuie corectat. Fără revelarea urii în toate formele sale, nu poate exista nicio corectare și nici o conexiune care să ajungă la iubire.

KabTV “Stări Spirituale”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed