Femeile — Apelați la Creator

Întrebare: Trebuie să-I atribuim Creatorului toate stările noastre. Dar ce ar trebui să facem cu furia și nerăbdarea care se trezesc în noi? Să înțelegi că totul vine din iubire și are ca scop corectarea ta?

În accesele mele de furie, pe când mă certa mama, eu îi răspundeam: „De ce mă cerți? Nu sunt încă în stare să fac ce îmi ceri.”

Răspuns: Adică îți tratezi cu negativitate emoțiile negative și vrei să devină pozitive, pentru ca, în loc de plângeri și ură, să trimiți către Creator afecțiune, gratitudine și chiar iubire?

Atunci cere-le. El îți trimite toate aceste stări special ca să-I ceri iubirea, ca El să Te iubească și tu să-L iubești.

Cere în plus să înțelegi că, deși de la El primești doar influențe pozitive, totuși deoarece trec prin egoismul tău, ele sunt percepute invers, ca fiind negative.

Cere totul! Nu ascunde nimic, dimpotrivă, dezvăluie mereu. Dacă spui că femeile au asemenea sentimente serioase și multe plângeri, atunci acționați în acest fel. Cărțile cabaliste vorbesc despre toate acestea. Uitați cât de norocoase sunteți cu natura voastră feminină, căci puteți să vă întoarceți către Creator mai ușor, mai des și cu o insistență mai mare decât bărbații.

Bărbații nu au în natura lor așa ceva. Ascund multe lucruri, le șterg, se gândesc că un astfel de comportament este greșit, slab și că trebuie să acționeze într-un mod diferit. Femeile, nu. Este foarte bine că își exprimă emoțiile. În principiu, aceasta este natura feminină, calitatea lui Malchut. Faceți totul pentru a reuși!

Din emisiunea KabTV “Bazele cabalei,” 2/13/19

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: