Floarea prețioasă

935Locul revelației Creatorului în timpul nostru, în generația noastră numită ultima generație, apare doar în garanție reciprocă (Arvut). Garanția reciprocă este vasul nostru spiritual. Revelația Creatorului, intrarea în lumea superioară, întreaga noastră existență spirituală este implementată numai în cadrul garanției reciproce.

Există o forță specială în garanția reciprocă. Ieșind din mine și fiind inclus în prieteni, îmi descopăr sufletul. Acesta nu există în interiorul meu și, prin urmare, lumina superioară nu mă poate pătrunde și nu mă poate corecta. Mă poate ajuta doar să mă integrez cu prietenii și să găsesc Creatorul acolo. Adică sufletul meu este în prieteni.

De fapt, acest lucru este evident dacă te uiți la structura spirituală. Dacă sunt Malchut în vasul spiritual al celor zece Sefirot, atunci prietenii mei sunt cele nouă Sefirot superioare. Se pare că, atunci când mă încorporez în ei, primesc de la ei calitățile de dăruire. În această formă îmi completez vasul spiritual care era în prieteni și, prin garanție reciprocă, fiecare dintre noi îl ajutăm pe celălalt să dobândească calitățile de dăruire și să fie pregătit pentru revelația Creatorului.

Prin urmare, fără implementarea unei garanții reciproce, nu vom putea face niciun pas pe calea spirituală. Numai prin încorporarea reciprocă, apropierea dintre noi, conectarea și ajutorul reciproc, atragem lumina reformatoare și invităm Creatorul să fie revelat în noi. Numai această dorință de a ne conecta intern, este suficientă pentru a ne ridica de la corporalitate la spiritualitate.

Este imposibil să atragi singur lumina reformatoare, nuu am unde să o atrag. Trebuie să fiu încorporat în prietenii mei și apoi pot atrage lumina în interiorul acestei încorporări, astfel încât lumina reformatoare să o readucă la sursa sa. În acest fel, primim vasul spiritual și începem să intrăm în lumea superioară.

Garanția reciprocă este un concept foarte profund. Toate legile spirituale decurg din garantarea reciprocă. Tot ce este scris și spus de cabaliști vine din ceea ce au realizat în cadrul garanției reciproce. Toată realitatea este împărțită în două: în afara garanției reciproce se află corporalitatea și în interiorul garanției reciproce este spiritualitatea.

De fapt, garanția reciprocă este singurul lucru de care avem nevoie, deoarece este singura acțiune care aduce vasul spart al lui Adam HaRishon înapoi la corectare. Prin dorința noastră de a readuce această dorință la conexiune și unitate deasupra egoismului și a tuturor perturbațiilor și prin cererea către Creator de a ne ajuta în acest sens, ajungem la corectare.

Trebuie să ne asigurăm că prietenii dezvăluie adevărata deficiență spirituală și că grupul de zece se conectează atât în ​​stări bune, cât și în stări rele. Toată lumea ar trebui să simtă că are prieteni care sunt gata să facă orice pentru ei.

Garanția reciprocă este ca o floare care are nevoie de îngrijirea noastră constantă pentru a crește. La urma urmei, acesta este chiar vasul în care Creatorul va fi revelat, dorințele noastre care au ajuns la conexiunea corectă au crescut și sunt acum dezvăluite datorită ecranului nostru comun. Forța interioară care ne ține împreună dorințele și le direcționează corect se numește garanție reciprocă.

Din Convenția Mondială de Cabala „De la zece la unu” 06.04.2021, „Arvut în interiorul grupului de zece”, lecția 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: