Frica este un instrument pentru conectare

281.02Întrebare: Când studiezi Cabala, totul pare a fi determinat. Dar, pe de altă parte, uneori apare frica – ce urmează? Cum să lucrezi cu ea?

Răspuns: O astfel de frică trece repede. Apare din necunoscut. De exemplu, atunci când lumea se deschide puțin mai mult în fața unui copil mic, el se sperie pentru că nu este familiarizat cu ea. Prin urmare, trebuie să ne regăsim rapid în această lume nouă, care se desfășoară treptat.

Vă pot sfătui cu privire la ce m-a ajutat pe mine în acele momente. De îndată ce am simțit frică sau probleme, am deschis imediat Studiul celor zece Sefirot sau Introducere în înțelepciunea Cabalei (Pticha) și am studiat fizica lumilor spirituale – acțiuni efectuate cu Masach, Reshimot etc.

Acest lucru este liniștitor și clarifică imediat imaginea. Cabala este într-adevăr o știință foarte serioasă. Acesta explică structura lumii și totul devine mult mai simplu și mai clar.

În primul rând, frica apare de fiecare dată când imaginea lumii se extinde. Și trebuie să vă extindeți. În al doilea rând, în Cabala, grupul de zece este considerat o unitate spirituală. Prin urmare, adunându-vă într-un grup de zece și ținându-vă de el, nu veți mai simți frică.

Adică frica te va îndeamnă în mod deliberat la o conexiune mai mare până când lumea superioară se deschide cu adevărat și începi literalmente să o simți.

KabTV „Conversațiile”

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: