Fuzionarea cu vecinul

600.02Întrebare: Ce instrumente oferă știința Cabalei pentru studierea fenomenului conștiinței și a minții?

Răspuns: Ieșirea din tine este ceea ce avem nevoie pentru a simți câmpul informațional care ne înconjoară. Și este posibil să o simți doar dincolo de tine.

Ieșirea din tine este un efort de a te conecta cu o tensiune interioară similară în conformitate cu legile și regulile specifice, adică trebuie să te duci, ca să zicem, în ele, să te pui sub ele. Totul este construit pe „pătrunderea” în celălalt, fuzionarea cu el și, cu toată puterea ta, fizică și spirituală, ajută-l în orice, cu excepția „egoului” tău

Dacă mă anulez și am ceva din care încerc să devin parte și mă contopesc cu el, intru în el și mă dizolv în el, atunci mă pot ridica deasupra mea. Aceasta este practica.

La început, este adesea pur emoțional. Și apoi, pe lângă emoții, bun simț, raționament și concluziile care sunt adăugate aici, apare o metodă de ieșire și intrare, apare o senzație de „eu” și „în afara mea”. Și în afara mea este un câmp.

În cine intru atunci? Și cine este acesta, prietenul meu? Este o substanță pe care mi-o imaginez în afara mea, în care încerc să mă dizolv complet. Ce se întâmplă în acest caz cu conștiința mea, cu senzațiile mele, cu capacitățile mele? Aici începe transformarea unei persoane în „plus unu”.

Întrebare: Se întâmplă acest lucru în conformitate cu legea rezonanței? Toate dispozitivele pentru studierea câmpurilor obișnuite utilizate în fizică sunt dispozitive care utilizează principiul rezonanței.

Răspuns: Aici este la fel! Încerc să mă supun și să rezonez cu celălalt.

Întrebare: Este aceasta o lege generală a cercetării?

Răspuns: Și nu există noi legi. Doar că încerc să contopesc toate senzațiile mele senzoriale, definițiile și capacitățile cu alții în conformitate cu aceleași legi fizice și nimic mai mult. Mă acord ca și cum aș lua un instrument muzical și l-aș acorda la o anumită referință.

KabTV  „Întâlnirile cu Cabala” 19.03.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: