In pragul unei societăți noi

Suntem în pragul unei societăți complet noi, o societate despre care au scris cabalistii.

Astăzi, asistăm la faptul că natura se revolta. Nu mai vrea să se ocupe de oameni răi. Trebuie să-i aducă la echilibru cu ea însăși, însa noi rezistăm. În consecință, în aceiași măsură, natura trebuie să ne corecteze prin reacții negative. Aceasta este exact ceea ce simțim.

Toate virusurile sunt destinate să ne readucă la o stare de echilibru. Dacă înțelegem acest lucru, atunci ne vom corecta cu ușurință pe noi  și sistemul în care existăm împreună pe Pământ. Astfel, vom obține o umanitate complet diferită. Sper că vom descoperi acest lucru în cel mai scurt timp posibil, poate chiar într-un an și jumătate. Este puțin probabil să se întâmple mai curând.

Dacă dorim să explicăm în orice mod posibil cum trebuie să se comporte umanitatea și care este răspunsul corect la coronavirus, atunci o putem face literalmente în aceasta perioadă. Totuși, nu se va întâmpla până când coronavirusul nu va ocoli globul și toată lumea va vedea câtă putere are asupra noastră.

Oamenii vor înțelege că noi am fost cei care au provocat-o prin relațiile noastre necorectate și prin atitudinea noastră proastă față de natură și fata de alti oameni; vom începe să ne întrebăm cum  putemsă corectăm acest lucru. Abia atunci coronavirusul va dispărea. Trebuie să parcurgem toate etapele revelației răului, corectarii lui și manifestarii binelui.

Sper foarte mult că vom asista foarte curând la acest lucru.

Din emisiunea KabTV „Fundamentele Cabalei” , 15/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: