Informația spirituală nu poate fi ștearsă

962.3Întrebare: Înregistrați o mulțime de materiale. Vor funcționa după un timp, când oamenii vor începe să fie treziți puțin?

Răspuns: Desigur! Sunt sigur că ici și colo vor fi luate tot felul de fragmente din ele și cărți compilate din nou, articole realizate din ele, cursuri susținute și prelegeri, seminarii și cursuri realizate după acest material.

La urma urmei, prin ceea ce trecem noi astăzi, vor trece toți ceilalți peste 10 până la 20 de ani. Din acest motiv, subliniez acest lucru, toate acestea sunt înregistrate și vor fi folosite ulterior. Viața ne va arăta.

Nu mă sperie, chiar dacă ar fi șterse și aruncate. Cel mai important este să slujim lumea.

În principiu, ceea ce am făcut și spus a servit deja lumea; toate aceste informații s-au așezat la nivelul lumii noastre, s-au materializat în ea și au intrat în materie. Deja funcționează; nu poate fi sters. L-am coborât de la un grad superior la unul obișnuit, pământesc.

Întrebare: De ce se instalează informațiile spirituale în lumea noastră după ce le scoți la iveală?

Răspuns: Folosesc mecanismele pământești obișnuite: dorința și comunicarea verbală într-un cerc cu elevii. Prin urmare, la nivelul lumii noastre aceste informații există deja. Este ca și cum ar fi înregistrat, redus la nivelul său.

Îmi amintesc că Rabash a făcut exact la fel. A însemnat mult pentru el doar să scoată la iveală. Uneori spunea lucruri pe care noi, elevii lui nu le înțelegeam deloc. El sublinia: „Spun asta nu pentru voi”. Este ca și cum vorbesc la o conferință de presă, nu pentru public, dar împărtășesc informații pentru cei care participă la ea, astfel încât să poată înțelege mai multe.

KabTV „Am primit un apel. Informație confidențială” 6/2/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed