Intențiile unei persoane sunt ceea ce persoana este

Observatie:  Subiectul studiului înțelepciunii Cabala este partea cea mai interioară a unei persoane – intenția. Nici o altă știință nu explorează acest lucru.

De exemplu, psihologia explorează doar sentimente, emoții și tot felul de reacții ale unei persoane și dorințe.

Comentariul meu:  În plus, psihologia explorează și intenţia, dar nu este o știință, deoarece în lumea noastră nu există posibilități clare de a măsura și compara parametrii psihologici ai unei persoane.

Cabala, însă, ca știință despre intenții, ne oferă un instrument pentru o abordare complet diferită. De obicei, evaluăm o persoană în funcție de acțiunile sale și de rezultatele sale, în timp ce Cabala evaluează o persoană în conformitate cu intențiile sale. Aceasta este diferența. La urma urmei, în lumea noastră pot efectua acțiuni rele, dar cu intenții bune și invers. Intențiile proaste pot provoca uneori acțiuni bune.

În general, dezvăluirea intențiilor unei persoane este de o importanță primordială. La urma urmei, intențiile noastre sunt ceea ce noi suntem, iar acțiunile și dorințele noastre nu depind de noi, ci apar în noi treptat, în cursul dezvoltării noastre fizice.

Din KabTV „Bazele Cabalei” 12/13/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed