Întoarce-te către Creator

624.02Întrebare: Ce este în esență rugăciunea? Și cum poate grupul de zece să ridice o rugăciune comună către Creator pentru a-I da mulțumire?

Răspuns: Rugăciunea este o cerere în inimă atunci când ridic cererea mea adevărată către Creator. Ca un copil care plânge după mamă, deși nici nu știe la cine se adresează. Dar a ieșit din ea, este legat de ea și se întoarce spre ea plângând. Și ea îl aude.

La noi este la fel. Trebuie să ne întoarcem spre Creator pentru că ne-am născut din El; am căzut din calitatea Bina în calitatea Malchut și acum vrem să ne ridicăm din nou la calitatea Bina. Dar vrem să ne ridicăm conștient!

Această ascensiune va fi numită spirituală pentru că trebuie să ne ridicăm deasupra dorinței noastre egoiste (Malchut) în calitățile Creatorului (Bina). Aceasta este ceea ce trebuie să facem și să cerem.

Întrebare: Dacă trebuie să plângem ca niște bebeluși să-i cerem Creatorului, atunci nu vom crește niciodată? Vom fi mereu ca niște copii??

Răspuns: Desigur. Vom fi întotdeauna creaturi și nu Creatorul. Dar vrem să ne ridicăm la nivelul Creatorului Însuși. Acesta este scopul dezvoltării noastre. Deci să încercăm. El vrea ca noi să reușim acest lucru.

Din Convenția internațională „Ne ridicăm deasupra noastră” 1/9/22, “Cererem Creatorului să umple locul dintre noi” Lecția 7

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: