Între lume și creator

254.01Întrebare: Cu ceva timp în urmă, ați spus că am intrat în sfârșit în rezonanță cu lumea și că acum ne influențăm reciproc. Aflăm că egoismul este în continuă creștere în lume. În această rezonanță, ar trebui cumva să depășim și să preluăm controlul asupra acestui egoism general?

Răspuns: Este suficient pentru noi să ne adaptăm în mod corespunzător tot timpul la lume și la Creator. Nu este nevoie să conducem lumea, deoarece faptul că vom rezona corect între lume și Creator va duce totul la o stare de corectare.

Totul se manifestă în intenție. Lucrați numai cu intențiile!

Întrebare: Aceasta înseamnă că grupul nostru determină ritmul? Sau lumea ne determină capacitățile?

Răspuns: Reciproc. Dacă mergem înainte, atunci noi determinăm. Dacă rămânem în urmă, lumea determină. Acest lucru este resimțit de atitudinea bună sau rea a lumii față de noi. Reacția lumii față de noi determină în mod clar dacă ne îmbunătățim sau nu.

Întrebare: Ce se întâmplă cu lumea acum se învârte din ce în ce mai mult. Legătura noastră cu lumea, senzațiile noastre ar trebui să intre în ceva calitativ? Ce altceva putem investi pentru a ne face să simțim că suntem veriga? Depinde nu numai de noi, ci și de lume?

Răspuns: Depinde de noi și vom încerca să împingem lumea înainte.

KabTV „Profesor – student”, 07.07.19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: