Mai uniți cu fiecare lecție

939.02Baal HaSulam, „Calitatea înțelepciunii celor ascunși în General”: „Îndrumarea sa asupra existenței lumii este de cel mult două forțe egale în care unii care își doresc munca, aceasta îi atrage prin bucuria în timpul lucrării. Acea plăcere îi obligă la ea și cineva care nu vrea să lucreze este respins prin suferință, atunci când creatura suferă în timpul muncii și, prin urmare, o părăsește”.

Când lumina coboară de sus în jos, aceasta ne influențează și trebuie să-i răspundem de jos în sus.

Suntem constant între două forțe: reacția noastră și influența de sus. Așa suntem noi. Scopul dezvoltării noastre se reduce la a deveni similar cu lumina din lumea noastră. Putem atinge acest lucru în măsura în care ne unim împreună (∑).

Când dorim să fim egali și conectați, atragem către noi lumina superioară în măsura în care semănăm cu lumina în conexiunea noastră reciprocă corectă. Coboară la noi în măsura în care ne ridicăm dorințele, astfel încât să i se asemene.

Toate lumile care sunt între noi și lumină ne-o ascund. Cuvântul „lume” „Olam” în ebraică înseamnă ascundere – Alama. Această ascundere există pentru a ne izola total de Creator, astfel încât să putem semăna cu toate atributele luminii din lumea noastră. El este unul, unic și special și trebuie să încercăm să ne conectăm între noi în același mod.

Încercăm să o facem și astfel ne ridicăm aspirațiile, întrebările și dorințele la lumină.

Ele se numesc MAN, Mei Nukvin, iar apoi lumina coboară la noi și începe să ne corecteze.

Deci, singurul lucru de care avem nevoie în lumea noastră este dorința de a ne conecta, dar de a ne conecta corect.

Exact asta facem în fiecare lecție de dimineață. Așa ne ridicăm dorințele la lumina superioară, ea ne aduce forța și astfel devenim din ce în ce mai uniți în fiecare zi. Încercați să participați la lecțiile de dimineață sau să urmăriți înregistrările lecțiilor și veți vedea cât de puternic vă influențează.

KabTV “Fundamentele Cabalei” 2/10/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: