Măștile revin

592.02Priviţi ce se întâmplă: Creatorul ne permite aproape să eliminăm pandemia, dar de îndată ce respirăm ușurați și ne scoatem măștile, se întoarce brusc cu o nouă forță. Aceasta este pentru a ne arăta că nimic nu a dispărut și că nu am învățat nimic din ultimul val. Prin urmare, după o reducere temporară, se întoarce din nou.

Aveam nevoie de acest răgaz pentru a distinge a doua lovitură de prima și a înțelege că nu am făcut nimic. Dacă pandemia ar fi continuă, ar fi o lovitură din care nu am învăța nimic.

De ce au existat zece plăgi în Egipt? Nu era suficientă una? Haggadah de Pesah spune că poporul Israel a primit patru sute de lovituri, o sută, două sute, trei sute.

Suntem în stadiul corectării finale, atunci când tot răul trebuie dezvăluit. Cu toate acestea, sub ce formă va fi dezvăluit depinde de noi, de dorința noastră de a primi forța corectării.

Cea mai scurtă cale, ideală, este să apelezi la Creator și să-i ceri forța conexiunii. Trebuie să fim conectați împreună ca în sistemul corectat al lui Adam HaRishon. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate prin care să putem ajunge la o astfel de conexiune decât cu ajutorul forței superioare care ne-ar influența și ar face posibilă conexiunea între noi și toți împreună cu Creatorul.

Nu avem altă opțiune. În caz contrar, vom primi lovitură după lovitură. Poporul Israel este capabil să audă acest lucru, deoarece are un punct în inimă și inima este locul unde este primită această informație.

Coronavirusul ne leagă. Este ca un simbol al conexiunii noastre egoiste. Prin urmare, trece de la persoană la persoană și se manifestă în mod egoist pentru a ne învăța în cele din urmă cum să schimbăm relațiile dintre noi.

KabTV “Conversaţie cu cei care scriu” 6/24/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: