Mergi înainte cu eficiență!

Întrebare: Ce atitudine ar trebui să construim față de trecut, prezent și viitor pentru a merge înainte cel mai eficient în Cabala și în viață?

Răspuns: Pe de-o parte este foarte simplu, însă pe de altă parte este dificil. Doar că trebuie să-mi imaginez întreaga umanitate, întreaga lume, ca pe o singură entitate, o singură construcție, controlată doar de o forță superioară bună. Vreau să am propria mea relație cu această forță, să mă identific cu ea, să-i aparțin și să intru în ea. De îndată ce încerc să mă adaptez la forța superioară, adică să mă aduc la o stare de contopire cu Creatorul, imediat am să încep să simt toată umanitatea ca pe un singur mecanism.

În general, toată lumea este de acord că probabil acest lucru este adevărat, în timp ce alții doar discută despre asta. Ce altceva pot face ei? Dar am să cunosc, să văd, să simt, să înțeleg, să pricep și de asemenea să realizez asta prin acțiunile mele.

Înțelepciunea Cabala ne oferă unelte să intervenim în natură în mod corect prin participarea noastră. În măsura în care pot să interacționez corect cu o natură superioară, eternă, perfectă, buna, într-o comunicare absolută cu toate părțile ei, eu am să o revelez, să o înțeleg și să o simt, să-i văd intențiile, sistemul și formula după care funcționează.

Întrebare: Cum ajunge cineva mai aproape de viitorul de care vorbești?

Răspuns: Ai un grup pentru asta. Dacă el nu este acolo, tu trebuie să creezi un grup în care oamenii ar vrea să ajungă la o stare unde ei sunt un singur întreg și să îl realizeze.

Asta nu înseamnă că ar trebui să fiți conectați fizic între voi. Ar trebui pur și simplu să vă sprijiniți între voi, în mișcarea voastră spre un scop comun, să aveți grijă unul de viața spirituală a celuilalt, deoarece într-un asemenea grup viața spirituală a fiecăruia depinde de ceilalți.

Prin urmare, dacă relaționăm între noi cu implicare întreagă, unde fiecare este pregătit să fie acolo pentru altul, atunci vom începe să simțim manifestarea unei forte pozitive, Creatorul, în interiorul nostru. Vă doresc să o simțiți!

Din lecția de Cabala în limba rusă 4/28/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed