“Motivul spiritual pentru care am făcut al treilea vaccin” (Linkedin)

Noul meu articol pe Linkedin Motivul spiritual pentru care am făcut al treilea vaccin

Cu puțin timp în urmă, am primit o invitație de la Ministerul Sănătății să merg la un anumit centru de vaccinare din țara mea, Israel, pentru a face al treilea vaccin. Am stat la coadă, poate o jumătate de oră înainte să-mi vină rândul, dar odată ce am fost înăuntru, totul s-a terminat în mai puțin de un minut. Mi s-a spus să aștept 10-20 de minute după injecţie pentru a mă asigura că nu am efecte secundare, dar, desigur, nu am avut răbdare. M-am simțit bine, doar puțin obosit din a sta o jumătate de oră afară, așa că m-am întors direct la birou pentru a mă pregăti pentru emisiunile zilnice.

Nu ne putem reproșa doar pentru al patrulea val care se dezlănțuie acum în Israel. Dacă am fi fost mai uniți, acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Din perspectiva spirituală, virusul nu este o problemă medicală, ci un test pentru uniunea noastră și l-am căzut. Regula spiritualității este că, dacă lucrăm împreună vom fi în siguranță, deoarece unitatea noastră ne face egali cu forța unificată care creează viața. În înțelepciunea Cabala, se numește „Locuiesc printre proprii mei oameni”.

RABASH, profesorul meu, m-a învățat prin exemplu și prin cuvinte, că ar trebui să ne supunem la ceea ce spun medicii. Dacă există dispute, el urmează directiva guvernului. Acesta, pentru el, era sensul de a locui printre oamenii săi. RABASH nu s-a scufundat în complexitatea medicamentelor care i s-au administrat; știa că trebuie să urmeze ordinele medicului, pentru că era ceea ce trebuie făcut în sens spiritual.

La fel ca el, nu intru în întrebarea dacă vaccinul funcționează sau nu, dacă există motive ulterioare în spatele acestuia sau nu, sau în orice altă întrebare. Tot ce știu este că guvernul israelian a recomandat vaccinarea tuturor celor peste 60 de ani și m-a chemat să merg să o fac într-o anumită zi, într-un anumit loc.

De aceea, o fac ca să fiu printre poporul meu, poporul lui Israel.

Pentru mine este o expresie a dorinței mele de a mă uni cu oamenii mei. Dacă am fi cu toții în dorința de a ne uni, nu am fi ajuns la asta; am fi eliminat virusul. Este un test pe care îl ratăm în fiecare zi. Atât timp cât vom eșua, virusul se va răspândi în continuare și niciun vaccin, medicament sau orice altă măsură nu va ajuta.

Dacă nu învățăm să ne unim prin virus, va veni o altă lovitură, mai sinistră și mai agresivă decât Covid. Dacă nu învățăm din a doua lovitură, o a treia va ateriza asupra noastră, mai rea decât primele două. Când aflăm că singurul nostru remediu este unitatea, de a alege împreună peste orice altceva, necazurile noastre se vor opri.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed