Muncind cu prietenii

947Întrebare: Cum putem fi impresionați de prieteni și să primim inspirație de la ei?

Răspuns: Depinde cât de mult ȋţi prețuiești prietenul, cât de măreţ este în ochii tăi. Astfel, te poți inspira de la el și poți folosi starea lui ca energie. Acest lucru se întâmplă și în viața noastră.

Întrebare: Descoperirea că un prieten mă iubește, aceasta înseamnă că simt Shechinei? Cum ne putem aminti această iubire pe fundalul relațiilor în schimbare?

Răspuns: Când simți iubirea unui prieten pentru tine, ar trebui să poți să o apreciezi, să te ridici la același nivel, să-l tratezi în mod corespunzător și de asemenea, ar trebui ca şi el să te trateze pe tine în același mod. Trebuie să vă conectați atitudinile unul față de celălalt, astfel încât Creatorul să fie revelat între voi.

Întrebare: Când apar dezacorduri și tensiuni în mine față de prieteni, ar trebui să aduc acest lucru în discuție în grup sau este suficientă munca interioară în mine?

Răspuns: Practic, munca internă este suficientă pentru ca tu să începi să te corectezi deasupra lucrurilor care se întâmplă. Totuși dacă nu se ȋntȃmplă, atunci poți apela la grup. Trebuie să corectezi aceste stări fie singur, fie cu alții. Dar este necesar să le corectăm.

Din Convenţia Internaţională “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/6/22, „Abordarea Creatorului prin intermediul rețelei de conexiuni dintre noi” Lecția 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: