Noi nu vom fi la fel din nou

În această perioadă dificilă a pandemiei coronavirusului, femeile pot face o muncă mult mai importantă decât bărbații, deoarece ele sunt mai conectate la viață, au un simț al vieții mai puternic în familie și față de copiii lor.

După această epidemie, oamenii nu vor fi la fel. Va fi nevoie de câteva luni și toată lumea se va obișnui cu această stare nouă. Vom începe să percepem lumea într-un mod nou; vom simți că lumea este sub controlul forței superioare.

Toți avem acum aceleași întrebări: De unde a apărut această problemă? De ce? Ce va urma? Dintr-o dată ne-am pierdut interesul de a alerga după plăcerile acestei lumi, principalul lucru este să supraviețuim, pentru ca noi și copiii noștri să trăim în pace în această lume.

Asta este o etapă foarte importantă în educația umanității. Virusul ne va educa astfel încât nu vom mai fi aceiași oameni din nou. Imaginați-vă că în patru, cinci sau șase luni vom vedea că epidemia se reduce și coronavirusul încetează să mai circule printre noi. Atunci vom fi deja alți oameni.

Între timp, trebuie doar să ne sprijinim reciproc și să continuăm să explicăm că această lovitură vine de la natură deoarece am încălcat legile ei și violându-i integritatea și unitatea.

Noi distrugem natura și ca rezultat, atragem în mod involuntar tot felul de viruși pe care-i forțăm să se manifeste. Dacă vom continua să amenințăm natura în acest fel, vor apărea tot mai mulți viruși noi, mult mai îngrozitori decât acesta. Prin urmare nu avem de ales, trebuie să schimbăm relațiile dintre noi și atitudinea noastră față de natură. Apoi totul se va aranja la loc.

Întâi de toate, trebuie să înțelegem că acest coronavirus este o consecință a dezechilibrului natural provocat de oameni. Acest dezechilibru provine din lipsa conexiunilor prietenoase dintre oameni.

Noi, oamenii, trebuie să existăm într-un sistem integral, dar acționăm în mod opus, îndepărtându-ne unul de altul. Egoismul crește tot timpul silindu-ne să fim tot mai mult unul împotriva celuilalt. Dacă nu vom opri procesul separării globale, vom face să apară viruși din ce în ce mai dăunători.

Toată lumea este de acord că este nevoie de o conexiune între oameni, dar nimeni nu crede că este posibil să o realizăm, considerând-o doar un vis frumos. Adevărul este că nu ni se cere să construim conexiunea, ci doar să dorim să ajungem la ea.

Aspirând la conexiune, ne investim efortul în natură și ca rezultat, natura este corectată și se îmbunătățește. Apoi vor înceta să mai apară din ea tot felul de dăunători, inclusiv virușii.

Din lecția de Cabala pentru femei 4/4/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: